Armut marmelatı yaparken hangi adımları izlemek gerektiği konusunda oldukça detaylı bir rehber hazırlamışsınız. Olgun armutları seçmenin ne kadar önemli olduğunu vurgulamanız çok yerinde. Peki, armutları doğradıktan sonra ne kadar süre pişirmeyi düşünüyorsunuz? Kıvam kontrolü sırasında dikkat etmemiz gereken başka bir nokta var mı? Ayrıca, vanilya ve tarçın eklemenin gerçekten fark yaratıp yaratmadığına dair bir deneyiminiz var mı? Böyle bir tarifin, kişisel tercihlere göre nasıl değiştirilebileceği de oldukça ilginç. Düşük şekerli versiyonunu denemek harika bir fikir!
Armut marmelatı yaparken hangi adımları izlemek gerektiği konusunda oldukça detaylı bir rehber hazırlamışsınız. Olgun armutları seçmenin ne kadar önemli olduğunu vurgulamanız çok yerinde. Peki, armutları doğradıktan sonra ne kadar süre pişirmeyi düşünüyorsunuz? Kıvam kontrolü sırasında dikkat etmemiz gereken başka bir nokta var mı? Ayrıca, vanilya ve tarçın eklemenin gerçekten fark yaratıp yaratmadığına dair bir deneyiminiz var mı? Böyle bir tarifin, kişisel tercihlere göre nasıl değiştirilebileceği de oldukça ilginç. Düşük şekerli versiyonunu denemek harika bir fikir!
Cevap yaz