Sarı üzüm marmelatı yapma sürecini okuduktan sonra, bu lezzetli marmelatı denemek istiyorum. Acaba üzümleri yıkadıktan sonra saplarını ve çekirdeklerini çikarırken nelere dikkat etmeliyim? Ãekirdekleri çıkarmak zor mu? Ayrıca pişirme süresi boyunca üzümleri ezmekte zorlanırsam, alternatif bir yol var mı? Marmelatın koyulaşma aşamasında üzerine eklemem gereken herhangi bir malzeme var mı? Bu konuda deneyimi olan birisi olarak tavsiyelerinizi çok merak ediyorum!
Sarı üzüm marmelatı yapma sürecini okuduktan sonra, bu lezzetli marmelatı denemek istiyorum. Acaba üzümleri yıkadıktan sonra saplarını ve çekirdeklerini çikarırken nelere dikkat etmeliyim? Ãekirdekleri çıkarmak zor mu? Ayrıca pişirme süresi boyunca üzümleri ezmekte zorlanırsam, alternatif bir yol var mı? Marmelatın koyulaşma aşamasında üzerine eklemem gereken herhangi bir malzeme var mı? Bu konuda deneyimi olan birisi olarak tavsiyelerinizi çok merak ediyorum!
Cevap yaz